Örninkatu 14, Salo

Aineisto-ohje

Dokumentin koon tulee olla 280×400 mm. Sivun ylä-, ala- ja ulkoreunassa tulee olla vähintään 10 mm marginaali, sisäreunaa voi käyttää taittamiseen. Kuvien resoluutiona 225 dpi tuottaa parhaan lopputuloksen, resoluution nostaminen siitä, ei näy painojäljessä. Kuvat voivat olla RGB (Adobe tai SRGB) muodossa tai CMYK-muodossa Isonewspaper26v4 tai -v5. CMYK-kuvia käytettäessä tärkeintä on kokonaisvärimäärän pysyminen alle 245%:n. Käytettäessä RGB-kuvia huolehdimme tarpeellisesta muunnoksesta oikeaan väriavaruuteen. Suosittelemme RGB-muodon käyttämistä kuvissa.
 
Vektorielementtien tulee olla CMYK-muodossa, mikäli bittikartta- ja vektorielementin värisävyjen tulee täsmätä, niiden tulee olla samassa väriavaruudessa. Fonttien tulee olla mukana pdf-tiedoston sisällä, tässä tulee huolehtia, että käytettyjen fonttien käyttöoikeudet sallivat liittämisen PDF-tiedostoon.
 
Tuote voidaan erikseen tilattaessa leikata reunoistaan ylä-, ala- ja ulkoreunasta. Ylhäällä ja alhaalla minimi leikkuu on 10 mm ja suurin mahdollinen 45mm. Ulkoreunasta minimi on 20 mm ja maksimi 45 mm. Sivun elementit joiden halutaan leikaantuvan reunasta tulisi jatkua 5 mm leikuureunan yli.
Top