Kesälehti

suurimman jäätelötehtaan ja siirtää tuotantonsa ulkomaille. –Me haluamme pitää suomalaisen tuotannon puolta. Toivottavasti kauppa ja kuluttajat reagoivat myös niin, että kotimainen jäätelö saa sijaa markkinoilta yhä enemmän. Jäätelöä jättipurkista Tulevaisuudessa Jymy-jäätelöllä aiotaan panostaa entistä tehokkaammin markkinointiin. –Koska tuotteemme ovat hyvänmakuisia ja tuotantomme sekä raaka-aineet vastuullisia, suurin tarve onnyt panostaa kaupalliseen puoleen. Näkyvyyttä ja tunnettuutta haetaan kesän aikana jäätelökioskien kautta Helsingissä kahden kioskin voimin ja Aurassa näyttävällä jättipurkilla. Lisäksi Jymyä saa naantalilaisesta kahvila-ravintola Amandiksesta. –Auran ABC:n pihassa, 9-tien varressa on nyt Suomen suurin jäätelöpurkki ja korkein jäätelökioski, Suominen naurahtaa ja sanoo katonharjan keikkuvan yli neljässä metrissä. Purkinmyötä Suominen toteaa yrityksensä levittävän jäätelön iloista sanomaa: –Jäätelö on itsessään hauska juttu, ja halusimme tehdä siitä vielä vähän hauskemman. Jäätelömyyjäksi kesäksi pestautunut Miina Rantala sanookin pistaasijäätelön väreihin maalatun purkin herättäneen ohikulkijoiden mielenkiinnon. –Jotkut ovat huomanneet tämän tieltä käsin, ja sitten heille onkin ollut mukava yllätys, että täällämyydään jäätelöä, Rantala kertoo palautteesta. Osalle asiakkaista brändi on ollut jo ennestään tuttu, mutta osa taas on kysellyt kiinnostuneena ennen tuntemattomasta merkistä. Kesälehti Auranmaan Viikkolehti 2022 19 n Jäätelötehtaan työntekijä Roni Lehtonen on siirtänyt valmiin jäätelömassan kypsytystankkiin, jossa sitä sekoitetaan yön yli. n Tänä vuonna Jymyjäätelöltä on tullut kolme uutuutta markkinoille: suolakinuski-maitosuklaa, vähäkalorinen salmiakkilakritsi sekä vegaaninen kinuski-suolapähkinä.

RkJQdWJsaXNoZXIy MjkzNDM=