Yritys

LEHTITEHDAS – painotalo Salossa

Salon Lehtitehdas on tabloid- ja broadsheet-kokoisten sanomalehtien painamiseen erikoistunut lehtipaino Salossa. Salon Lehtitehdas on osa Salon Seudun Sanomat -konsernia sekä TS-Yhtymää.

Painokoneella voidaan painaa 4-64 -sivuisia kokonaan nelivärisiä tabloid- lehtiä hyödyntäen viimeisintä paino- ja tietotekniikkaa.

Salon Lehtitehtaan visiona on olla tunnettu, joustava ja luotettava kumppani.

PAINO

Salon Lehtitehtaalla on käytössä saksalainen KBA Continent, kapearatainen, pienisylinterinen coldsetpainokone. Alan huipputekniikkaa edustavan sanomalehtirotaation vahvuuksia ovat tasainen laatu sekä nopea kuntoonlaittoaika. Painoaikatauluihin tuovat joustavuutta kaksi taittolaitetta, jotka mahdollistavat kaksoistuotannon. Painoprosessimme mahdollistaa myös postitaitteen tekemisen, jolloin jakelukulut pienenevät. Salon Lehtitehdas on vahvasti mukana informaatio- ja painoteknologian kehityksessä.

Sivujen tulostus tapahtuu suoraan painolevylle CTP-tulostusjärjestelmän avulla, mikä osaltaan parantaa painotyön teknistä laatua. Rautaisen ammattitaidon omaavat painajamme ovat suorittaneet painajan ammattitutkinnon. Asiakkaille ammattitaito näkyy laadukkaissa painotuotteissa.

POSTITUS

Postituksemme jälkikäsittelylaitteet, inkjet-osoitteistus ja monipuoliset liitteistysmahdollisuudet, tuotteen puhtaaksileikkaus mahdollistavat monipuolisia ja viimeisteltyjä tuotteita. Hoidamme osoitteistuksen, kimputuksen ja lähettämisen myös osana postituksen palveluita.